Despre Junior Jobs

Ce este Junior Jobs?

Vrem ca Junior Jobs să fie primul portal de joburi şi cariere din România pentru persoane sub 22 de ani. Avem planuri măreţe, deci nu vom construi doar o lista de joburi...

Dacă ai 20 de ani şi ai încercat să te angajezi într-un post de unde să îţi faci primii paşi în carieră, ştii bine cum e să te întrebe toată lumea de "experienţă".

Dacă eşti angajator şi ai nevoie de oameni pentru firma ta, înţelegi cât de greu e să găseşti pe cineva care într-adevăr se pricepe să facă ceva.

Cu Junior Jobs, tinerii învaţă cum să lucreze, iar companiile ajută la dezvoltarea carierei lor şi câştigă profesionişti pentru mâine. Experienţe, cariere şi profesionişti, toate într-un singur loc.

Cât costă?

Junior Jobs nu costă nimic. Înscrierea e gratuită atât pentru tineri, cât şi pentru companii.

Cum pot să particip?

În primul rând, spune-le celor din jurul tău despre Junior Jobs. Apropos, vezi mai jos linkurile către reţelele de socializare în care mai spunem câte o vorbă.

Dacă ai sub 22 de ani, intră în comunitatea noastră, iar noi vom încerca să te orientăm cât mai bine către viitorul tău.

Dacă reprezinţi o firmă, faci parte din departamentul de resurse umane al unei companii sau pur şi simplu eşti într-o echipă deschisă la minte, înscrie şi compania ta în Junior Jobs şi oferă tinerilor şansa pe care mulţi şi-ar fi dorit să o aibe, dar nu au avut-o. Postează joburi, internship-uri, traininguri sau orice alte oportunităţi pentru tineri.

De ce "sub 22 de ani"?

Educaţia hands-on, orientată înspre carieră, este principiul care stă la baza Junior Jobs, pentru că noi considerăm că aceasta lipseşte aproape complet din viaţa tinerilor din România.

În anii de şcoală şi în primii ani de facultate, tinerii au ocazia să se răzgândească de câteva ori cu privire la carierele care li se potrivesc. Nu vrem ca această schimbare de traiectorie să se producă prea târziu, iar din acest motiv am setat această limită virtuală de vârstă.

Cine suntem "noi"?

Junior Jobs este fondat, coordonat şi finanţat de Mots. Poţi să afli mai multe despre noi, aici.

Dacă vrei să faci parte din echipa Junior Jobs, nu ezita să ne contactezi.

Junior Jobs